Toate subiectele de discutie, tematicile diferitelor evenimente si continutul diverselor interventii trebuie sa fie in legatura, direct sau conex cu aceasta tematica.

Nu sunt acceptate in nici o forma materiale, teme, opinii, interventii care nu se incadreaza scopului
pentru care a fost create aceasta comunitate.

Este incurajata diversitatea de opinii, critica constructiva, cu conditia folosirii unui limbaj civilizat, respectuos, fara atac la persoana si fara formulari discriminatorii de orice natura.

In primul rand IntraClub este un spatiu de sprijin profesional si intrajutorare, ca urmare o atitudine empatica si activa sunt binevenite.

Contravin termenilor de aderare la comunitate interventiile ce contin publicitate mascata a unor produse, servicii, firme sau specialist. 

Credibilitatea si valoarea profesionala a recomandarilor si opiniilor din aceasta comunitate tine de siguranta ca nu sunt motivate de interese comerciale. 

Pachetul comercial permite interventii cu continut de promovare, cu mentionarea explicita a acestui lucru si cu posibilitatea membrilor de a accepta sau refuza participarea la astfel de evenimente.

Intalnirile comunitatii se vor realiza online.

Ca o astfel de intalnire sa fie cat mai apropiata de una face-to-face, te rugam sa folosesti numele tau complet si sa ai camera pornita in timpul evenimentului.