De ce am infiintat IntraClub

Suntem oameni de business pasionati de domeniul comunicarii si colaborarii online. 

Consideram ca instrumentele care asigura comunicarea si colaborarea online reprezinta un subiect esential pentru orice organizatie care vrea sa isi serveasca optim clientii (servicii mai bune), angajatii (derularea mai facila a sarcinilor interne) si actionarii (costuri de operare mai mici).

Informatiile publice despre instrumentele de comunicare si colaborare online nu provin de la utilizatori, ci de la producatorii de intranet care isi promoveaza propriile produse si servicii.

Din acest motiv nu se pot generaliza usor concluzii in legatura cu ceea ce inseamna un intranet bun si un spatiu digital de lucru performant, care sunt cele mai bune practici si solutii. 

In plus, orice perspectiva interna este inevitabil alterata de influenta pe care o au departamentul si specializarea celui care evalueaza.

motivate emplyes

Pentru ca este un domeniu multi-disciplinar, nu este apanajul vreunei specialitati sau department.

Fiecare are obiective si interese specifice si nu putem spune ca unele sunt mai importante decat altele. Forumurile si comunitatile existente pun de cele mai multe ori impreuna oameni din anumite zone ale organizatiei, sunt mai mult sau mai putin legate de anumite solutii si privesc problemele de pe anumite pozitii, de utilizator, achizitor, dezvoltator, etc.

IntraClub isi propune sa fie un spatiu echidistant fata de diverse solutii software si in egala masura orientat catre nevoile tuturor celor implicati, indiferent de specialitate sau de rolul pe care il au in legatura cu spatial digital de lucru oferit de intranet si de alte instrumente digitale.

spatiu digital de lucru performant

Exista pericolul ca, lasand intranetul, in general spatiul de lucru digital al organizatiei in sarcina unui departament, acesta, cu buna intentie de altfel, sa il aduca mai aproape de profilul si functionalitatile departamentului respectiv. O perspectiva completa si echilibrata poate fi numai rezultatul unui efort multidisciplinar.